The Reconnection™ - Ponovna povezava


PRESELILI SMO SE NA NOVO SPLETNO STRAN!!!

OBIŠČITE: WWW.SPIRITUAL-LIFE-COACHING.ORGKljuč do celostnega ravnovesja je lahko Ponovna povezava - The Reconnection™


Zakaj ugledne znanstvenike, kot so dr. Gary Schwartz (Univerza Arizona), dr. William Tiller (Univerza Stanford) in dr. Konstantin Korotkov (Univerza Saint Petersburg) zanimajo neverjetne spremembe, o katerih poročajo ljudje, ki so izkusili Ponovno povezavo?


Kaj pomenijo pričevanja teh ljudi o nenadnem izginotju tegob, kamor sodijo rak, bolezni povezane z aidsom in cerebralna paraliza?


Lahko Ponovna povezava povsem spremeni pogled na to, kar smo doslej vedeli o sebi? "Nove" frekvence Ponovne povezave, ki jih opisuje dr. Eric Pearl, kot kažže, v celoti presegajo kakrššnokoli "tehniko" in vas ponesejo na ravni onkraj teh, ki so bile do sedaj komurkoli in kjerkoli na voljo.


Ponovna povezava (The Reconnection™) je pristop k vračanju v ravnovesje, ki se je po mnenju znanstvenikov na naššem planetu pojavila prvič. Kot pravi dr. Pearl, nas ponovno povežže s celostjo našše biti, s tem kar v resnici smo in skozi to s (po)polnostjo Univerzuma. Proces ponovnega povezovanja našše temeljne esence z vesoljem se zgodi s pomočjo povsem nove pasovne šširine energije, svetlobe in informacij, ki presega vse omejitve, slabosti in pomanjkljivosti do zdaj znanih energijskih tehnik. Njen obstoj potrjujejo tako primeri iz prakse, kot tudi rezultati raziskav v znanstvenih laboratorijih.

Preberi več...Janez Aljancic Spiritual Life CoachingŽŽelite med prvimi izvedeti najpomembnejšše?

VPIŠŠITE SE NA MAILIG LISTO.

Preberi več...